Kuddar av får- och lammskinn!

Fårskinnet är ett av naturens mest perfekta skapelser.
Kuddarna inkluderar innerkudde av 50% fjäder/50% volymfiber. Baksida 100% ull.

Välj kudde nedan:

Sold out

Sold out

Sold out
ACE Large - Graphite - Kvarnby Textil AB

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
ACE Medium - Charcoal Måttillverkade dynor - Kvarnby Textil AB

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
ACE Medium - Offwhite Måttillverkade dynor - Kvarnby Textil AB

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Våra fårskinnskuddar

Både läder och ull


Den unika kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder en rad fördelar. Först och främst är fårskinnet vackert att se på och har en skön taktil känsla. Det reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt.

Perfekt för hemmet


Fårskinn är ett funktionellt och härligt naturmaterial som kan användas till mycket i hemmet. Fårskinnet passar lika bra som i myshörnan som favoritfåtöljen eller köket på matstolarna. Det är bara fantasin som sätter gränser. Äkta fårskinn har många fördelar. Det är ett naturmaterial som sätter sin prägel i hemmet och berikar det med en naturligt varm och härligt känsla.

Både praktiskt och miljövänligt


Ullen har en förmåga att suga åt sig fukt och ullen drar heller inte till sig damm och smuts, vilket syntetmaterial gör i större utsträckning. Skinnen är beredda och färgade i enlighet med högt ställda krav vad gäller både miljöhänsyn samt djurhållning. Produkterna kommer bara från får som fötts upp för ull eller köttproduktion.