Måttillverkade vikdynor

Vi måttillverkar vikdynor av högsta kvalité efter dina unika mått. Dynorna är sammanhängade men avdelade mellan sitt- och ryggdel.

Dynorna tillverkas av spinnfärgad dynväv av akryl som lämpar sig för både utomhus- och inomhusbruk där det krävs lite extra. Tyget är smuts- och vattenavvisande, det möglar ej och bleks inte av solen och är därför lämpligt till dynor, kuddar och liknande till miljöer där man ställer höga krav på dessa unika egenskaper.

Dynorna är sydda enligt bild med samma tyg på både över- och undersida. Fodralet är avtagbart med dragkedja. Polyeterdynan vadderas runtom.

Dynväven och polyetern är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100.

Beställ dina vikdynor i 2 enkla steg:

1. Välj tyg 2. Fyll i dina mått och se ditt pris!

Vikdyna Positionsstol Dyna Tålig Dynväv Tyg Textil Vädertålig

Vikdynor

Tjocklek 5cm

Vikdyna Positionsstol Dyna Tålig Dynväv Tyg Textil Vädertålig

Måttillverkade vikdynor av dynväv:

Dynornas konstruktion


Dynorna är konstruerade enligt bild med samma tyg på både över- och undersida. Dynorna är sammanhängande (en enhet) men avdelade mellan sits och rygg. Fodralet är avtagbart med dragkedja. Designen med hel ovansida och få sömmar gör dynan tålig, lättskött och hållbar. Polyeterdynan vadderas runtom för perfekt finish.

Både inomhus och utomhus


Dynorna tillverkas av spinnfärgad dynväv av akryl som lämpar sig för både utomhus- och inomhusbruk där det krävs lite extra. Välj bland en mängd färger och mönster!

Smuts och vattenavstötande


Tyget är smutsavvisande och vattenavstötande, det möglar ej och bleks inte av solen och är därför lämpligt till dynor, kuddar och liknande till miljöer där man ställer höga krav på dessa unika egenskaper.

Vad är det som är unikt med våra produkter?