Integritetspolicy

Vi på Kvarnby Textil AB sparar följande persondata om våra kunder: 


Kunder: Namn, Företag/organisation, Adress, Telefonnummer, E-post, Person-/org.nr (efter godkännande).

Beställningar: Namn, Företag/organisation, Adress, Telefonnummer, E-post, Person-/org.nr (efter godkännande).

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss och vi har därför nedan gjort en sammanfattning av hur vi skyddar, hanterar och använder personuppgifter på Kvarnby Textil AB.
De uppgifter vi har om dig är de uppgifter vi får när du handlar hos oss. När du lägger en order sparar vi namn, postadress, telefonnummer, e-postadress, leverans- och betalningsuppgifter samt organisationsnummer (gäller endast företag och organisationer). Handlar du som privatkund och önskar betala med faktura kräver vår betalpartner Klarna att du även uppger ditt personnummer för att kunna bedöma din kreditvärdighet. Du kan givetvis också handla hos oss utan att uppge ditt personnummer.
För att kunna skicka information till dig om din order samt, om du godkänner det, digital kommunikation i form av nyhetsbrev, sparar vi din e-postadress. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket på bästa sätt. Ditt mobiltelefonnummer används för leveransavisering. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas också för eventuell framtida support, reklamationer etc.
Personuppgifterna sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år. Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så eller vill säga upp ditt samtycke angående exempelvis digital kommunikation i form av nyhetsbrev är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi det direkt. Vill du inte längre ta emot nyhetsbrev från oss kan du även avregistrera dig via länk direkt i nyhetsbrevet.
När du ger ifrån dig uppgifter om dig själv i samband med köp ska du alltid kunna vara trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt. Känslig information såsom kontokortsnummer skickas alltid krypterad (SSL) för att utomstående inte ska kunna komma åt informationen. Informationen lagras inte av oss Kvarnby Textil AB utan skickas endast vidare till kreditkortsföretaget.
Du har alltid rätt till att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur samt i vilket syfte personuppgifterna används. Skulle du inte vara enig med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt till att göra invändningar samt ta tillbaka ditt samtycke. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få svar på frågor och funderingar kring dina personuppgifter.