Exklusiva läderdynor efter dina unika mått

För måttillverkade dynor av läder erbjuder vi tre olika kvalitéer.

Svenskt, naturgarvat anilinläder från Tärnsjö Garveri.

NYHET! Anilinfärgat läder med nubuckyta och naturliga färgskiftningar.

Recycle läder från Linwood, tillverkat av återvunnet läder och polyester.

Vi erbjuder läderdynor i tre olika kvalitéer och fyra utföranden:

Tärnsjö läderdyna

Exklusiva läderdynor av svenskt, naturgarvat anilinläder från Tärnsjö Garveri i Uppland.

SVENSKT / NATURGARVAT

Rustik läderdyna

Lyxiga läderdynor av högsta kvalité med unika färskiftningar och en naturlig, mjuk och sammetslen skinnyta.

ANILIN / NUBUCK

Recycle läderdyna

Tåliga dynor tillverkade av recyclat läder i en enklare design.

ÅTERVUNNET

Dyna läder/textil

NYHET!

Detta är en kommande produkt. Läder på ena sidan och textil på andra sidan. En väldigt snygg kombination, eller hur? Vid intresse, kontakta oss för med info.

Våra läderkvalitéer:

Tärnsjöläder


Svenskt, naturgarvat och anilinfärgat läder från Tärnsjö garveri. Miljövänligt, 'kromfritt' läder från utvalda premiumhudar.

Eftersam lädret är anilinfärgat och inte täckfärgat kan nackveck, synliga insektsbett och ärr av läkta sår synas, men detta bidrar bara till lädrets naturliga och levande karaktär.

 

Rustikläder


Vår läderkvalité Rustik är en fantastisk blandning av anilinläder och nubuck. Tack vare dess lätt slipade yta har lädret en varm nch sammetslen känsla. Användningen av naurliga oljor och vaxer, den lätt slipade ytan tillsammans med en skonsam tumlingsprocess resulterar i en väldigt livfull, lätt sandad och otroligt mjuk kvalité

Rustiklädet kommer från handplockade europeiska oxhudar. Lädret är av premiumkvalité, men eftersom det är ett naturligt, genomfärgat anilinläder kan nackveck, synliga insektsbett och ärr av läkta sår synas, men detta bidrar bara till lädrets naturliga karaktär.

Hudarna är genomfärgade och har en naturlig skinnyta med mycket djup och färgskiftningar. Varje färgning är unik och man skall därför räkna med färgvariationer. De naturliga färgskiftningarna förstärker skinnets patina.  

Recycleläder


Ett återvunnet material som tillverkas av spillbitar av 75% läder och 25% polyester. Det recyclade materialet har en genuin läderkänsla och är lättskött och tåligt. Ett miljövänligt och prisvärt alternativ.