Exklusiva läderdynor efter dina unika mått

För måttillverkade dynor av läder erbjuder vi tre olika kvalitéer.

Svenskt, naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri. Vintageläder med naturliga färgskiftningar. Recycle läder från Linwood, tillverkat av återvunnet läder och polyester.

Vi erbjuder läderdynor i tre olika kvalitéer:

Tärnsjö läderdyna

Exklusiva läderdynor av svenskt, naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri i Uppland. Detta är vår lyxigaste läderkvalité.

EXKLUSIV

Vintage läderdyna

Rustika läderdynor av hög kvalité med naturlig skinnyta och unika färgskiftningar. Detta är vår mest populära läderkvalité.

MELLAN

Recycle läderdyna

Tåliga dynor tillverkade av recyclat läder i en enklare design.

PRISVÄRD

Våra läderkvalitéer:

Tärnsjöläder


Svenskt, naturgarvat läder från Tärnsjö garveri. Miljövänligt, 'kromfritt' läder från utvalda premiumhudar.

Vintageläder


Vårt Vintageläder är en anilinläderkvalitet eller även kallad fullnarvsläderkvalitet. Hudarna är genomfärgade och har en naturlig skinnyta med mycket djup och färgskiftningar. Varje färgning är unik och man skall därför räkna med färgvariationer. De naturliga färgskiftningarna förstärker skinnets patina. Nackveck, synliga insektsbett och ärr av läkta sår bidrar också till lädrets naturliga karaktär.

Hudarna är bearbetade för att få fram ett naturligt använt utseende och för att ge skinnet en mjuk och behaglig känsla. Allt för den rätta vintagekänslan.

Recycleläder


Ett återvunnet material som tillverkas av spillbitar av 75% läder och 25% polyester. Det recyclade materialet har en genuin läderkänsla och är lättskött och tåligt. Ett miljövänligt och prisvärt alternativ.