Beställ ryggdynor och ryggstödskuddar

Våra fasade ryggdynor i läder är 40cm höga och mäter 10cm i nederkant och 5cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning.

Våra fasade ryggdynor i dynväv är 35-40cm höga och mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning.  

Ryggstödskuddar är ett fint alternativ till ryggdynor för en mjukare känsla. De lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa, fåtölj eller loungemöbel.

Ryggstödsdynor i läder passar perfekt som sänggavel alternativt ryggstöd vid sittplats. Ryggstödsdynorna har remmar med öljetter förupphängning på knopp alt. krok.

Välj variant:

Fasad ryggdyna i läder

NYHET!

Fasad ryggdyna i läder. Dynan är 40cm hög, mäter 10cm i nederkant och 5cm i överkant.

Fasade ryggdynor i tålig dynväv

Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant.

Ryggstödskudde Ryggkudde Kudde Tålig Dynväv Tyg

Ryggstödskuddar i tålig dynväv

Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett mjukare alternativ till ryggdyna.

Finns i storlekarna 50x75cm och 60x60cm.

Ryggstödsdynor i läder

Exklusiva sänggavlar / ryggstödsdynor i läder efter din unika mått.

Dynorna har remmar med öljett för upphängning på knopp alt. krok.

 

Våra ryggstöd:

Fasade ryggstöd i läder


Gör din sittplats komplett med en bekväm, fasad ryggstödsdyna av läder. Med sina 10cm i botten och 5cm i toppen har ryggdynan en lagom lutning för bästa sittkomfort.

Fasade ryggdynor


Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning. Dessa ryggdynor passar bäst till våra 10cm tjocka dynor.

Materialet lämpar sig för både utomhus- och inomhusbruk där det krävs lite extra. Tyget är smutsavvisande och vattenavstötande, det möglar ej och bleks inte av solen och är därför lämpligt till dynor, kuddar och liknande.

Ryggstödskuddar


Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett alternativ till ryggdyna. Lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa eller fåtölj, loungemöbler eller bänkar/sittplatser med ett lite större sittdjup.


Kuddarna finns i två storlekar, 60x60cm och 50x75cm. De har likadan fram- och baksida och är därför vändbara. Dragkedja i nederkant för att du lätt ska kunna ta ur innerkudden vid tvätt t ex. Fodralet illverkas av 100% spinnfärgad akryl. Innerkudden är fylld med polyestervadd.

Vägghängd ryggstödsdyna av läder


Denna vägghängda läderdyna kan användas som ryggstödsdyna ovanför en sittplats eller som en mjuk och inbjudande sänggavel. Remmar med öljetter för upphängning på vägg.