Beställ fasade ryggdynor och ryggstödskuddar

Våra fasade ryggdynor är 35-40 cm höga och mäter 15 cm i nederkant och 10 cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning.  

Ryggstödskuddar är ett fint alternativ till ryggdynor för en mjukare känsla. De lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa, fåtölj eller loungemöbel.

Välj variant:

Fasade ryggdynor

Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant.

Ryggstödskuddar

Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett mjukare alternativ till ryggdyna. Finns i storlekarna 50x75cm och 60x60cm.

Våra ryggstöd:

Fasade ryggdynor


Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning. Dessa ryggdynor passar bäst till våra 10cm tjocka dynor.

Materialet lämpar sig för både utomhus- och inomhusbruk där det krävs lite extra. Tyget är smutsavvisande och vattenavstötande, det möglar ej och bleks inte a av solen och är därför lämpligt till dynor, kuddar och liknande.

Ryggstödskuddar


Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett alternativ till ryggdyna. Lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa eller fåtölj, loungemöbler eller bänkar/sittplatser med ett lite större sittdjup.


Kuddarna finns i två storlekar, 60x60cm och 50x75cm. De har likadan fram- och baksida och är därför vändbara. Dragkedja i nederkant för att du lätt ska kunna ta ur innerkudden vid tvätt t ex. Fodralet illverkas av 100% spinnfärgad akryl. Innerkudden är fylld med polyestervadd.