Beställ ryggdynor och ryggstödskuddar

Våra fasade ryggdynor i läder är 40 cm höga och mäter 10 m i nederkant och 5 cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning.

Våra fasade ryggdynor i dynväv är 35-40 cm höga och mäter 15 cm i nederkant och 10 cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning.  

Ryggstödskuddar är ett fint alternativ till ryggdynor för en mjukare känsla. De lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa, fåtölj eller loungemöbel.

Ryggstödsdynor i läder passar perfekt som sänggavel alternativt ryggstöd vid sittplats. Ryggstödsdynrna har remmar med öljetter förupphängning på knopp alt. krok.

Välj variant:

Fasad ryggdyna i läder

NYHET!

Fasad ryggdyna i läder. Dynan är 40cm hög, mäter 10cm i nederkant och 5cm i överkant.

Fasade ryggdynor i tålig textil

Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant.

Ryggstödskuddar i tålig textil

Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett mjukare alternativ till ryggdyna.

Finns i storlekarna 50x75cm och 60x60cm.

Ryggstödsdynor i läder

Exklusiva sänggavlar / ryggstödsdynor i läder efter din unika mått.

Dynorna har remmar med öljett för upphängning på knopp alt. krok.

 

Våra ryggstöd:

Fasade ryggdynor


Våra fasade ryggdynor är 35-40cm höga. De mäter 15cm i nederkant och 10cm i överkant vilket ger en lagom och bekväm lutning. Dessa ryggdynor passar bäst till våra 10cm tjocka dynor.

Materialet lämpar sig för både utomhus- och inomhusbruk där det krävs lite extra. Tyget är smutsavvisande och vattenavstötande, det möglar ej och bleks inte a av solen och är därför lämpligt till dynor, kuddar och liknande.

Ryggstödskuddar


Extra fylliga och stora ryggstödskuddar som ett alternativ till ryggdyna. Lämpar sig perfekt som ryggstöd i en soffa eller fåtölj, loungemöbler eller bänkar/sittplatser med ett lite större sittdjup.


Kuddarna finns i två storlekar, 60x60cm och 50x75cm. De har likadan fram- och baksida och är därför vändbara. Dragkedja i nederkant för att du lätt ska kunna ta ur innerkudden vid tvätt t ex. Fodralet illverkas av 100% spinnfärgad akryl. Innerkudden är fylld med polyestervadd.